Уважаеми издатели,

С настоящото съобщение бихме искали да Ви уведомим, че „Нет Инфо“ АД („Нет Инфо“) прекратява Партньорската програма, достъпна чрез платформата Adwise. Във връзка с горното, считано от 31.12.2019 г., Нет Инфо преустановява предоставянето на услуги и ресурси на Издатели (собственици на уебсайтове и/или профили във Vbox7.com), достъпни чрез уебсайта www.adwise.bg, което означава, че считано от същата дата се прекратява реализирането на рекламни кампании чрез платформата Adwise на всички уебсайтове и/или профили във Vbox7.com, които не се притежават и/или администрират от Нет Инфо.


По тази причина, считано от 31.12.2019 г., се отменят Общите условия за издатели за ползване на услугите, достъпни посредством уебсайта www.adwise.bg („Общи условия за Издатели“/ „Общи условия - Партньори“) и те ще бъдат достъпни в секция „Архив“ само за референция.

Моля да имате предвид, че услугите и ресурси за рекламодатели, достъпни чрез платформата Adwise, вкл. Общите условия – Рекламодатели остават в сила.

Всички действащи Рамкови договори по смисъла на Общи условия за Издатели се прекратяват считано от 31.12.2019 г. като настоящото съобщение следва да се счита за 7-дневно предизвестие по смисъла на Раздел VII – Прекратяване на рамковия договор.

Нет Инфо се задължава да изплати всички натрупани суми в издателските профили съгласно задълженията, предвидени в Общи условия за издатели, като за целта:

 • Издателите – ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА следва:

  1. в срок до 10.02.2020 г. да попълнят Декларация за осигурителен статус, достъпна след логин в профила им (log in Моята сметка Прехвърляне на комисионна Изплати попълване на Декларация за осигурителен статус)
  2. да предоставят актуална информация за банкова сметка, по която да бъде преведена дължимата сума.

  N.B. В случай, че посочените по-горе документи и информация не бъдат изпратени в посочения срок, Нет Инфо няма да има възможност за заплащане на натрупани суми в определения срок и се освобождава от всички задължения в тази връзка до окончателното предоставяне на необходимите документи и информация от страна на Издателите – физически лица.

 • Издателите – ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА следва:
  1. в срок до 10.02.2020 г. да издадат и изпратят фактура за дължимата сума след като същата е координирана и потвърдена от служител на Нет Инфо на електронен адрес: adwise@netinfo.bg. Данните за фактурата са следните:
   Задължено лице: "НЕТ ИНФО" АД
   Адрес: гр. София, бул. "Христофор Колумб" № 41, ет. 6
   ЕИК: 202632567
   Инд. № по ЗДДС: BG202632567
   Основание за плащане: "Публикуване на AdWise реклама".

   Фактурите, подписани с електронен подпис следва да бъдат изпратени на електронен адрес: finance@netinfo.bg. Фактурите, издадени на хартия следва да бъдат изпратени на адрес: гр. София, бул. "Христофор Колумб" № 41, ет. 6, за „Нет Инфо“ АД.
  2. предоставят актуална информация за банкова сметка, по която да бъде преведена дължимата сума.

N.B. В случай, че посочените по-горе документи и информация не бъдат изпратени в посочения срок, Нет Инфо няма да има възможност за заплащане на натрупани суми в определения срок и се освобождава от всички задължения в тази връзка до окончателното предоставяне на необходимите документи и информация от страна на Издателите – юридически лица.

Екипът на Нет Инфо благодари на всички свои партньори за доверието и съвместната работа. При въпроси във връзка с настоящото съобщение, моля да се обърнете към adwise@netinfo.bg.


Зверска
ефективност!

Правилното място за вашия бизнес

ABV.bg, Sinoptik.bg, Vesti.bg, Edna.bg, Vbox7.com, GBG.bg, Gong.bg

Регистрирай се и виж

Управлявайте лесно рекламните си кампании

С новия интерфейс на Adwise.bg създаването и управлението на рекламните кампании и групи е по-лесно от всякога. Само няколко клика ви делят от стартирането на нова кампания с богати опции за таргетиране.

Прецизно таргетиране

Adwise използва деперсонализирани данни от множество източници за създаване на прецизно таргетиране по пол, възраст, населено място, аудитория и ремаркетинг. Данните се събират и обработват от специална платформа - Net Info DMP.

Детайлна статистика

За всеки рекламодател е важно да може да следи всичко, свързано с кампаниите си. Затова вложихме допълнителни усилия да направим системата за статистика на Adwise.bg още по-разширена и удобна.

Стартирайте първата си реклама сега

Изпробвайте Adwise.bg още днес и се уверете във възможностите на
платформата!